Alles dichtbij

In Park Triangel is alles lekker dichtbij. Een enorm parkeiland met speel- en sportvoorzieningen voor jong en oud. Er is een eigen treinstation op de lijn Gouda – Alphen a/d Rijn. En langs de Parklaan staan de Dick Brunaschool en basisschool TOV. Stichting Quadrant verzorgt de opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Volop speelplekken, maar ook scholen, huisarts, tandarts en treinstation in de wijk

Architectuur in Engelse Landschapsstijl

Bovendien zijn er diverse medische voorzieningen als een Huisartsenpraktijk De Triangel en Tandheelkundig Centrum Triangel (TCT). In elk buurtje zijn bovendien verschillende speelplekken.

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de Engelse landschapsstijl.

Net buiten de wijk vind je het nieuwe Winkelcentrum Gouweplein met winkels en culturele voorzieningen (900 meter). Op ongeveer een kilometer afstand vind je de middelbare school Coenecoop, het zwembad en vele sportverenigingen. Eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Ook om Waddinxveen heen is van alles te doen; wat dacht je van de fietsroutes in het Groene Hart of de schitterende haven aan de Zevenhuizerplas. De slogan van de gemeente Waddinxveen is dan ook niet voor niets ‘Veel te doen, alles dichtbij’. www.waddinxveen.nl