Luchtfoto van Triangel

Locatie

Je vindt Park Triangel in de driehoek van de Beijerincklaan, de Zuidelijke Rondweg en het spoor van Waddinxveen. Dicht bij de uitvalswegen A12/A20. Er zijn goede OV-verbindingen en uitstekende voet- en fietspaden. 

Plankaart

Download hier de plankaart met straatnamen

Traingel is goed bereikbaar
Elk kwartier een trein naar Gouda en Alphen aan den Rijn

Met de fiets

Laat de auto staan en pak de fiets of ga lopen. Net buiten Park Triangel ligt het winkelcentrum Gouweplein. Met een paar minuten fietsen ben je er. Zeker als je de fiets- en voetgangerstunnel onder het spoor tussen bedrijventerrein Coenecoop neemt. Maar ook scholen of de vele sportclubs die er in Waddinxveen zijn, liggen dicht in de buurt. En naar het park, daar loop je zo naar toe. Waar je ook woont in Park Triangel. 

Met het OV

Sinds begin 2018 vertrekken de R-net treinen van het nieuwe station Waddinxveen Triangel. Je kunt daarmee overdag ieder kwartier op de trein stappen in de richting van Gouda en Alphen aan den Rijn. Na 19.00 uur en in het weekend rijdt de trein elk half uur. 

Zowel in als om de wijk zijn of komen er bushaltes. Zo kan je nu al opstappen aan de Schaepmanhoeve, de Sterrenlaan en de Coenecoop. Deze bussen brengen je onder meer naar de steden Rotterdam en Den Haag.

Met de auto

Stap in je auto die op de oprit staat, in een hofje of voor de deur en rijd in een paar minuten naar de A12 of de A20. Leiden, Rotterdam, Den Haag en Gouda zijn allemaal binnen 30 minuten bereikbaar.

 Alle voorzieningen van de wijk zelf en van Waddinxveen zijn binnen handbereik. 

Waddinxveen

Waddinxveen is een levendig dorp centraal in de Randstad en midden in het Groene Hart. Kenmerkend voor Waddinxveen zijn het nieuwe winkelcentrum Gouweplein, de monumentale hefbrug, de nabijheid van de rivier de Gouwe en het rijke verenigingsleven. Een dorp met voorzieningen op elk gebied, voor alle leeftijden.

Ga voor meer informatie over Waddinxveen naar de gemeentelijke website, kijk je op www.waddinxveen.nl.

Gezelligheid aan de Nesse
De Hefbrug in het centrum