Wayland Real Estate tekent koop- en realisatieovereenkomst binnen Park Triangel

Wayland Real Estate en GEM Park Triangel hebben de koop- en realisatieovereenkomst getekend voor het businessdeel van deelplan ParkRand van nieuwbouwwijk Park Triangel in Waddinxveen.
Op dit terrein worden garageboxen, business units, kantoren en bedrijfsruimtes ontwikkeld. De garageboxen zijn voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
“Een wijk als Park Triangel, met straks zo’n 2800 woningen en richting de 7000 inwoners, is praktisch een zelfstandig dorp”, vertelt Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate. “Daar waar mensen wonen, moet ook gewerkt kunnen worden. Met de ontwikkeling van Business ParkRand maken wij dat mogelijk.”
l
“Park Triangel is blij overeenstemming bereikt te hebben met Wayland Real Estate”, alsdus Alexander de Vries, projectdirecteur Park Triangel. “Het bedrijventerrein zal een mooie aanvulling worden op de wijk. We kijken dan ook uit naar de verdere planontwikkeling van dit gebied.” 

Voor meer informatie https://www.parkrandwaddinxveen.nl/

V.l.n.r. Daan Vegter projectleider gebiedsontwikkeling gemeente Waddinxveen, Peter Immers gebiedsontwikkelaar BPD, Alexander de Vries projectdirecteur Park Triangel, Arnaud van der Eijk directeur Wayland Real Estate en Dennis Vijftigschild projectmanager Wayland Real Estate