Verhuur middenhuur eengezinswoningen gestart

Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het wonen is in Waddinxveen. Het voelt aan als een knus dorp, maar dan wel met alle voorzieningen van een stad binnen handbereik. Niet iedereen wil een woning kopen. Gelukkig kun je in Park Triangel ook huren!

BPD Woningfonds biedt voor de middeninkomens huurwoningen aan. Zo zijn recent 98 appartementen in Parkrand in verhuur gegaan. Deze week start de verhuur van de 24 eengezinswoningen in Parkrijk. Je kunt je t/m zondag 6 augustus 2023 inschrijven. 

Mooie, ruime eengezinswoningen met tuin
De eengezinswoningen kijken mooi uit op de groene Vredenburghzone en hebben een oppervlakte van circa 95 m² verdeeld over drie etages. Met drie slaapkamers is er ruimte voor iedereen. Elke woning beschikt over een fijne tuin. De huurprijzen liggen tussen €1.000 en €1.150 euro per maand. De verwachte oplevering is in november van dit jaar.

Voor meer informatie en inschrijven  https://www.hureninparktriangel.nl/

Voorwaarden middenhuur
De woningen zijn bedoeld voor de middeninkomens. De inkomensgrens (jaarinkomen) voor de woningen is maximaal € 79.263 voor éénpersoonshuishoudens en € 87.525 voor meerpersoonshuishoudens. De inkomensgrens is gebaseerd op 1.8 x DAEB-norm. 

Inschrijven
De inschrijving loopt t/m zondag 6 augustus 2023, 23.59 uur. Volgorde binnenkomst inschrijving maakt niet uit. Neem dus de tijd en vul alles goed en naar waarheid in.