Verhuur gestart van 98 middenhuur appartementen

Het is zover! Je kunt je inschrijven op de appartementen langs de Parklaan in Park Triangel. Dus wie weet geniet jij naar verwachting tegen het einde van dit jaar van een gloednieuwe woning in Park Triangel!

Inschrijving
Je kunt je inschrijven tot en met zondag 2 juli 2023 voor de eerste toewijzingsronde. Zorg ervoor dat jouw inschrijving ondertekend en opgestuurd is voor 3 juli. Je kan je hierna ook nog inschrijven, maar dan kom je op de reservelijst te staan en ga je niet mee in de eerste toewijzingsronde. Enkel volledige inschrijvingen worden in behandeling genomen.

Stappenplan

  1. Kies jouw voorkeurswoningen uit via de Woningzoeker
  2. Start de inschrijving en beantwoord de vragen over jouw situatie
  3. Scan de QR code of druk op het linkje onder de QR (mobiel/tablet)
  4. Haal je data op bij de verschillende bronnen binnen Datakeeper en verzend de data
  5. Ga terug naar de inschrijving en onderteken het inschrijfformulier

Let op, alleen volledige (ondertekende) inschrijvingen worden meegenomen tijdens de toewijzing. Je inschrijving is pas volledig zodra je hier een bevestiging van per mail hebt ontvangen.

Bekijk het aanbod

Toewijzing
De eerste toewijzingsronde zal na de eerste inschrijving plaatsvinden. Heb je geen bericht ontvangen dat je bent toegewezen? Dan kom je op de reservelijst te staan. Als je wel een bericht hebt ontvangen en je de toewijzing accepteert, zul je na de toewijzing aanvullende documentatie moeten aanleveren via Datakeeper. Hier ontvang je vanzelf bericht over.

Wij streven ernaar om voor 7 juli alle afgeronde inschrijvingen op de hoogte te brengen of ze een toewijzing onder voorbehoud hebben of niet.

Naar website

Voorwaarden middenhuur
De woningen zijn bedoeld voor de middeninkomens. De inkomensgrens (jaarinkomen) voor de woningen is maximaal € 79.263 voor éénpersoonshuishoudens en € 87.525 voor meerpersoonshuishoudens.

Deze inkomensnorm is gebaseerd op 1.8x de DAEB-norm. Voor dit project is verhuurder door gemeente verplicht de woningen te verhuren aan deze inkomensgrens.

Wij hanteren een inkomensnorm om je minimale inkomen te berekenen. Je bruto inkomen dient minimaal 3,5 a 4 keer de maandhuur te zijn.

  • 1 contractant               3,5 x de maandhuur
  • 2 contractanten           4 x de maandhuur
  • Gepensioneerden       3,5 x de maandhuur

Heb je vragen of is iets onduidelijk? Bekijk dan de FAQ onder op onze website of de omschrijving met het verhuurproces. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met het verhuurteam.