Verhuur 36 eengezinswoningen start op maandag 10 juni om 12.00 uur!

In het prachtige buurtje Parkrijk in de wijk Park Triangel Waddinxveen gaan komende maandag 36 moderne eengezinswoningen in de verhuur.

Deze woningen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam ontworpen met zonnepanelen en een efficiënte warmtepomp, perfect voor iedereen die energiebewust wil leven. Bovendien heb je een ruime tuin om in te genieten.

Start verhuur

De officiële verhuur van deze woningen start volgende week maandag 10 juni om 12.00 uur. Vanaf dat moment kun jij je inschrijven voor de woning(en) waar je graag zou willen wonen. Meer informatie over huren in Park Triangel vind je op de website https://www.hureninparktriangel.nl/ 

Bereid je voor op de inschrijving

Tijdens de inschrijving maakt de verhuurder gebruik van de mobiele applicatie Datakeeper. Ook moet je verschillende documenten aanleveren. Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op de inschrijving. Lees daarom hier https://www.hureninparktriangel.nl/verhuurproces/ wat de huurvoorwaarden zijn en hoe je kunt inschrijven op de site van de verhuurder.

Ook voor vragen verwijzen we je naar de pagina FAQ op de website van de verhuurder . Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met het verhuurteam.