Optreden kinderen uit de buurt groot succes!

Zaterdag 8 juli zijn we Dansend de zomer in gegaan. Wat een energie!

Ondanks de tropische temperaturen bleven de kinderen onvermoeibaar in het rond springen, rennen en dansen bij de opzwepende beats van DJ Blijwin. Veel kids wonnen zijn stickers door het hoogste, snelste of laagste te springen of door het best luchtgitaar te spelen. Héél grappig.

Het mooie optreden van de kinderen uit de verschillende buurtjes onder leiding van Studio Da Danza kreeg veel applaus. Als decor waren er mooie creatieve spandoeken - door de kinderen zelf gemaakt.

En niet te vergeten de heerlijke smoothies in de super leuke smoooth-truck! Echt een succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Dank aan de dansdocenten van Studio Da Danza voor de inspiratie en begeleiding, Thuis in de TriangelAppeltje Hy'tje en Hey vitamines voor de heerlijke smoothies en mooie foodtruck, Blijwin voor de dansenergie en De Pater Makelaardij voor het verhaal rondom de woningen, maar vooral heel veel dank aan alle dansende kinderen!

Super leuk dat jullie er waren!!! En natuurlijk dank aan MartijnBravenboer.com - Photographer voor dit leuke filmpje en de prachtige foto’s! 

Op naar het volgende feestje: 14 oktober organiseert bewonersorganisatie Thuis in de Triangel het Oktoberfest!

Bekijk hier het filmpje