Oktoberfest: feest in het park voor en door bewoners

Stichting Thuis in de Triangel organiseert op zaterdag 14 oktober ‘das echte Oktoberfest’. In een gezellige skihut op het parkeiland in de Triangel is er zowel ’s middags voor de kinderen als ’s avonds voor volwassen een mooi programma samengesteld.

Met de organisatie van leuke en gezellige activiteiten verbindt de bewonersorganisatie nieuwe en bestaande bewoners. Zo wordt gewerkt aan een betrokken buurt. Eerder werd bijvoorbeeld al de succesvolle Lentefair georganiseerd.

Kom jij ook zaterdag 14 oktober? Leuk als je in lederhosen of dirndl gekleed gaat, maar gewoon in spijkerbroek is natuurlijk ook helemaal goed. Vergeet alleen niet vooraf een gratis toegangskaart voor het avondprogramma te reserveren, want vol is vol. ’s Middags is er vrije inloop, kinderen wel graag onder begeleiding van een volwassene. Er is een mooi programma samengesteld:

Voor de kids
Om 15.00 uur is er een gezellig programma voor de kinderen met knutselen, spelletjes en muziek. De middag eindigt met een miniplaybackshow. 

Voor de grown ups
Om 19.00 uur start het echte feest! In de gezelligste skihut van Waddinxveen vind je een live DJ die super gezellige deuntjes draait. Is er heerlijk bier en zijn er lekkere hapjes op de barbecue (en natuurlijk ontbreken de echte Duitse pretzels of Brezels zoals zij dat noemen niet).

Gratis toegang
Kom ook en maak samen met je (toekomstige) buren onvergetelijke herinneringen!

Een gratis entreekaart kun je bestellen via de website www.thuisindetriangel.nl ! Frei? Ja! der Eintritt kostet nichts, Nada Noppes. Maar vol is vol!