Nu in verkoop

Park Triangel is voor iedereen. Er zijn huur- en koopwoningen in allerlei varianten. En er zijn vrije kavels. Er is dus iets te kiezen. Bekijk onderstaande websites voor het actuele woonaanbod. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste woonaanbod (zowel koop- als huur)? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meer informatie over het koopwoningaanbod

Zelf bouwen op een kavel kan natuurlijk ook!

Zelf bouwen op een kavel kan natuurlijk ook!

Neem contact op met de makelaar

122 huurwoningen voor de middeninkomens!

In Park Triangel worden er 122 middenhuurwoningen gebouwd, verdeeld over twee buurten. In Parkrand komen er 98 appartementen en in Parkrijk vind je straks 24 eengezinswoningen.

De bouw van de appartementen in Parkrand heeft zelfs al het hoogste punt bereikt en de oplevering van de appartementen komt in zicht.

De officiële verhuur van deze 98 appartementen start naar verwachting in april dit jaar. Daarna volgt de verhuur van de 24 eengezinswoningen.

Wil jij graag in aanmerking komen voor een van deze prachtige woningen? Schrijf dan alvast in als belangstellende en vul je woonwensen aan in je account! Klik op onderstaande button om alles te lezen over het aanbod, planning, procedure en hoe jij je kunt aanmelden om in aanmerking te komen

www.hureninparktriangel.nl