Nieuwe sportzaal en plek voor ontmoeting aan de Parklaan

Aan de Parklaan komt een gebouw met ruimte voor ontmoeting, sport en kinderopvang. Het voorlopige ontwerp is klaar. Op de 1e verdieping komt een sportzaal. Op de begane grond komt ruimte voor de kinderopvang én is er 400 meter voor een ‘buurtcentrum’.

Daarnaast is projectorganisatie Park Triangel samen met verkeersdeskundigen aan de slag gegaan met een nieuwe inrichting van de buitenruimte rondom de huidige scholen en dit nieuwe gebouw. Voor een betere doorstroming en verkeersveiligheid is gekeken naar bijvoorbeeld het parkeren, de verkeersstromen, het groen en de loop- en fietsroutes.

Presentatie ontwerp op 28 mei

Op 28 mei is er een inloopavond in de Dick Brunaschool aan de Parklaan (19.00 - 21.00 uur) om het voorlopige ontwerp van het gebouw met de buurtfuncties én de nieuwe inrichting van de buitenruimte te bekijken en er vragen over te stellen. Na de inloopavond gaat de architect verder aan de slag met het definitieve ontwerp van het gebouw.

Bewoners van Park Triangel zijn van harte uitgenodigd langs te komen. Zie hier de uitnodigingsbrief van de gemeente.

 

 

Het voorlopig ontwerp van TOPOS architecten. De nieuwbouw voor de sportzaal, kinderopvang en ontmoetingsruimte voor de buurt komt rechts van de tijdelijke lokalen. Beide gebouwen worden verbonden door een lichte corridor.