Lancering Business ParkRand Fase 2 sneller dan verwacht

Naast woningen is er ook ruimte voor ondernemers. In het buurtje ParkRand (op de hoek van het spoor en de Zuidelijke Rondweg) komen businessunits, bedrijfsruimtes, kantoren én garageboxen.

In onderstaand persbericht van Wayland lees je meer over de stand van zaken in april 2024. Meer informatie over Business ParkRand vind je op  www.parkrandwaddinxveen.nl.

Persbericht

Mede dankzij de vele inschrijvingen voor de 24 business units in de eerste fase Business ParkRand zijn deze units sneller verkocht dan verwacht. Als direct gevolg hiervan is de verkoop van de tweede fase vervroegd in gang gezet. Vanaf 4 april is het mogelijk om in te schrijven op een of meerdere bouwnummers uit fase 2. In deze fase worden onder andere 27 business units aangeboden.

"Mooi om te zien dat Waddinxveen niet alleen qua inwoners groeit, maar ook erg ondernemend is. Het is duidelijk dat er een sterke behoefte is aan hoogwaardige bedrijfsruimtes in Waddinxveen,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate. “Met de vroege lancering van fase 2 hopen we niet alleen de huidige vraag op te vangen maar ook een solide basis te leggen voor de toekomstige groei en ontwikkeling van lokale bedrijven.”

Ontwikkeld met ondernemers in gedachten

Business ParkRand trok al snel de aandacht van verschillende bedrijven en ondernemers, wat resulteerde in een snelle uitverkoop van de beschikbare units in de eerste fase. Gezien deze enthousiaste ontvangst en het feit dat de vraag het aanbod blijft overstijgen, heeft het ontwikkelingsteam met spoed de plannen voor fase 2 in gang gezet.

Fase 2 van het project is niet alleen eerder in verkoop dan aanvankelijk gepland, het originele ontwerp is ook aangepast. Zo zijn er ruimere business units gecreëerd om naadloos aan te sluiten op de behoeften en verzoeken van de toekomstige gebruikers. Hierdoor was het eveneens mogelijk om bij het ontwerp van de nieuwe bedrijfsruimtes rekening te houden met belangstellenden en lokale ondernemers, om zo de functionaliteit en de kwaliteit van de werkplekken verder te verhogen.

Business ParkRand Fase 2: een unieke kans!

Business ParkRand is uniek in de omgeving. Het businesspark wordt direct aan de nieuwbouwwijk Park Triangel gerealiseerd. Een terrein als Business ParkRand op deze afstand is er nog niet voor inwoners van Park Triangel. De tweede fase van dit nieuwe businesspark is volledig gericht op ondernemers. Ook ondernemers buiten Park Triangel en/of Waddinxveen zijn van harte welkom! Op dit terrein worden 27 business units, 2 bedrijfsruimtes en 3 kantoren in verschillende oppervlakten gerealiseerd, verdeeld over drie gebouwen.

Voortgang van eerste fase

Hoewel de business units uit de eerste fase zijn uitverkocht, zijn er nog bedrijfsruimtes en voldoende garageboxen te koop. Door dit variërende aanbod is er voor iedere particulier en ondernemer een passende ruimte op Business ParkRand. Opmerkelijk genoeg heeft het MKB in de directe omgeving van een ondernemende gemeente als Waddinxveen de kantoorruimtes, op loopafstand van treinstation Park Triangel, nog niet ontdekt.

Wayland Real Estate

Wayland Real Estate ontwikkelt toekomstbestendig vastgoed. Of het nu gaat om woningen, distributiecentra, zorgcomplexen of business units, bij ieder project houden we rekening met zowel duurzaamheid als de toekomstige meerwaarde. We komen met de beste oplossing voor ieder vraagstuk over vastgoedontwikkeling en inventariseren eerst de wensen van de (toekomstige) opdrachtgever of gebruikers. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat gebouw en omgeving perfect bij elkaar passen.