Huren in Park Triangel

Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het wonen is in Waddinxveen. Het voelt aan als een knus dorp, maar dan wel met alle voorzieningen van een stad binnen handbereik. Maar niet iedereen wil of kan een woning kopen. BPD Woningfonds biedt huurwoningen aan in Park Triangel voor de middeninkomens. De huurprijzen liggen tussen €800 en €1.150 euro per maand.

Middenhuur appartementen Park Triangel – Parkrand
Afgelopen maand juni is de verhuur gestart van de 98 appartementen in Park Triangel – Parkrand. De appartementen beschikken over twee of drie kamers en variëren qua oppervlakte van 51 tot 86 m². De woningen op de begane grond beschikken over een ruime tuin, de etagewoningen over een glazen balkonserre. De opleveringprognose van de appartementen is december 2023.

Middenhuur woningen Park Triangel – Parkrijk
De eengezinswoningen kijken mooi uit op de groene Vredenburghzone en hebben een oppervlakte van circa 95 m² verdeeld over drie etages. Met drie slaapkamers is er ruimte voor iedereen. Elke woning beschikt over een fijne tuin.

De verhuur van de eengezinswoningen start naar verwachting begin juli.

Meld je aan op de website: hureninparktriangel.nl om op de hoogte te blijven van het project!

Voorwaarden middenhuur
De woningen zijn bedoeld voor de middeninkomens. De inkomensgrens (jaarinkomen) voor de woningen is maximaal € 79.263 voor éénpersoonshuishoudens en € 87.525 voor meerpersoonshuishoudens. De inkomensgrens is gebaseerd op 1.8 x DAEB-norm.