Garageboxen op Business ParkRand

Heb je behoefte aan meer opbergruimte, een veilige plek voor je voertuig of een handige werkplaats? Dan is een garagebox in de buurt wellicht een goede oplossing! 
 
De 184 garageboxen in het centraal gelegen gebouw van Business Parkrand variëren in grootte van 18,3 tot 42,3 m2.
 
Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op www.parkrandwaddinxveen.nl
 

Ook fase 2 inmiddels in verkoop

Mede dankzij de vele inschrijvingen voor de 24 business units in de eerste fase Business ParkRand zijn deze units sneller verkocht dan verwacht. Als direct gevolg hiervan is de verkoop van de tweede fase vervroegd in gang gezet. In deze fase worden 27 business units, 2 bedrijfsruimtes en 3 kantoren in verschillende oppervlakten gerealiseerd, verdeeld over drie gebouwen.

"Mooi om te zien dat Waddinxveen niet alleen qua inwoners groeit, maar ook erg ondernemend is. Het is duidelijk dat er een sterke behoefte is aan hoogwaardige bedrijfsruimtes in Waddinxveen,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate. “Met de vroege lancering van fase 2 hopen we niet alleen de huidige vraag op te vangen maar ook een solide basis te leggen voor de toekomstige groei en ontwikkeling van lokale bedrijven.”

Ontwikkeld met ondernemers in gedachten

Business ParkRand trok al snel de aandacht van verschillende bedrijven en ondernemers, wat resulteerde in een snelle uitverkoop van de beschikbare units in de eerste fase. Gezien deze enthousiaste ontvangst en het feit dat de vraag het aanbod blijft overstijgen, heeft het ontwikkelingsteam met spoed de plannen voor fase 2 in gang gezet.

Fase 2 van het project is niet alleen eerder in verkoop dan aanvankelijk gepland, het originele ontwerp is ook aangepast. Zo zijn er ruimere business units gecreëerd om naadloos aan te sluiten op de behoeften en verzoeken van de toekomstige gebruikers. Hierdoor was het eveneens mogelijk om bij het ontwerp van de nieuwe bedrijfsruimtes rekening te houden met belangstellenden en lokale ondernemers, om zo de functionaliteit en de kwaliteit van de werkplekken verder te verhogen.

www.parkrandwaddinxveen.nl