Energieneutraal wonen (Label A++++) in Parkrijk fase 7

Het wordt steeds belangrijker om je woning te verduurzamen of de overstap te maken naar een woning met een beter energielabel. Al eens aan nieuwbouw gedacht? In vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs energieneutraal (energielabel A++++) zoals in Parkrijk fase 7 – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

Zeer lage energiekosten
Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je verbruikt, voor verwarming van je woning en voor het gebruik van warm water, en de energie die je bijvoorbeeld via zonnepanelen opwekt ongeveer gelijk zijn. Hierdoor heb je in jouw woning, anno 2023 bij gemiddeld gebruik, zeer lage energiekosten. Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld de wasmachine, droger en televisie.

Groenverklaring
Omdat de woningen zo energiezuinig zijn en voor de bouw gebruik wordt gemaakt van 100% duurzaam hout, krijgen ze een Groenverklaring. Hiermee kun je bij diverse hypotheekverstrekkers korting krijgen op de hypotheekrente. Zoals bijvoorbeeld de Groenhypotheek van Rabobank. Interesse in een woning in Parkrijk fase 7? Er komen diverse types in deze fase, van rijwoning tot vrijstaand. De verkoop start in december 2023. Meld je aan als belangstellende op de website nieuwbouw-parktriangel.nl/parkrijk.