De Lentefair 2023, nu al een fenomeen in Waddinxveen

Op zaterdag 15 April jl. vond de tweede Lentefair plaats in de geschiedenis van Park Triangel. Deze keer georganiseerd door de nieuwe stichting Thuis in de Triangel.

Wat een feest, wat een gezelligheid en wat was er veel te zien en te doen. Maakte je eerst een wandeling langs de 33 kraampjes met lokale ondernemers, of de vrijmarkt met kleedjes, of ging je toch eerst in die super coole 10 meter hoge Spidertoren klimmen. Het was gewoon moeilijk kiezen! Bij aankomst kwam je eerst langs het station van het geweldige treintje dat het hele park rond reed, daarna langs de Spidertoren en de zweefmolen. Langs de kraampjes en vrijmarkt kwam je vervolgens op het horecaplein en daar was het groot feest. Een professioneel Popschool podium waar diverse bandjes van leerlingen optraden en als afsluiter een leuke lokale band die bekende covers speelt. En natuurlijk Livin' Jukebox, de fantastische DJ die geen digitale muziek, maar echte oude LP'S draait. En 2 dansscholen hebben laten zien wat ze kunnen.

Ook aan hapjes en drankjes werd gedacht. Je frisje, je biertje, je bakkie, allemaal aanwezig. En wat een lekkers, barbecue, nasi en bami, verse patatjes, een vers sapje of een heerlijk gebakje. Het kon allemaal.

De burgemeester gaf het startschot en hees de vlag en toen ging het feest aan!
Iedereen heeft genoten van een prachtige en zonnige dag!

Wil je meer weten over de stichting en haar activiteiten neem dan contact op via info@thuisindetriangel.nl of check de facebookpagina van de stichting.

De Lentefair 2023, nu al een fenomeen in Waddinxveen