Bijzonder Sinterklaasnieuws

Op 18 november, de eerste dag dat de Sint in Nederland is, bezoekt hij gelijk Park Triangel. Om kwart voor vier kun je Sinterklaas met zijn pieten opwachten in het parkeiland. Je hoeft niet uit te kijken naar een paard of een stoomboot: hij komt aan in een Engelse dubbeldekker! Slim, daar kunnen natuurlijk dubbel zoveel cadeautjes in!
 
We vroegen Sint waarom hij direct op de eerste dag in Nederland naar Park Triangel wilde komen. “Hier wonen zulke lieve kinderen. Je leest wel eens berichten over bengels, maar in Park Triangel zijn het stuk voor stuk braverikken. Ik kijk er elk jaar naar uit om de kinderen hier weer te zien. Zou ik dit jaar nóg meer tekeningen krijgen voor mijn verjaardag?”
 
De Sint maakt in een duofiets van Fietsmaatjes Waddinxveen een ererondje over het eiland. Klokslag 16.15 uur moet hij helaas weer verder. Hij moet tenslotte ook al die pakjes nog bezorgen.
 
Volg de Sint op de voet via de Hart van Holland-krant aanstaande woensdag en natuurlijk op de Facebookpagina van Sinterklaas in Waddinxveen.