Kom dan kijken als je durft!

Op zaterdag 30 september kun je op de NVM Open Huizen Dag tussen 11.00 en 15.00 uur binnenkijken bij verschillende woningen in aanbouw. Het gaat om types Parelduiker, Fuut en Zwaan in het buurtje Parkrijk waarvan er nog enkele beschikbaar zijn (oplevering eind 2023 / begin 2024).  

Kom gezellig langs bij het informatiecentrum van Makelaardij De Pater, Parklaan 136. De koffie staat klaar! Vanuit het informatiecentrum loop je binnen een paar minuten naar de woningen in aanbouw. Trek wel stevige schoenen aan om de bouwplaats te kunnen bezoeken.

Park Triangel is de leukste woonwijk voor gezinnen. Karakteristieke buurtjes met cottage-achtige architectuur rondom een groot park waar je kunt sporten, spelen en recreëren. Er zijn scholen. Er is kinderopvang, een huisartsenpraktijk, tandheelkundig centrum en een eigen treinstation Waddinxveen Triangel. Elke buurtje heeft speelplekken in het groen waar kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen. Park Triangel is een gezellige wijk waar buren elkaar kennen en enthousiaste en initiatiefrijke bewoners van alles organiseren. Park Triangel ligt midden in de Randstad en aan ‘t Groene Hart. Kom zaterdag 30 september en ontdek het zelf!

Naast de makelaar zijn er ook financieel adviseurs aanwezig
De makelaars van De Pater Makelaardij zijn aanwezig en kunnen je alles vertellen over het aanbod van rij-, hoek- en half vrijstaande woningen in Parkrijk fase 3, 4 & 5. Heb je vragen over de hypotheek, de overwaarde uit je huidige huis of het meeverhuizen van een gunstige rente? Ook de financieel adviseurs van de Rabobank en Van Eijk & Partners zijn aanwezig in het informatiecentrum.

Actueel woonaanbod in Parkrijk
Eerst even kijken wat er te koop is? Neem dan een kijkje op deze website: 

https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/

De koffie staat klaar!