Caravan verandert in Toscaans landschap

Street art kunstenaar Roeland van Schie kon gelukkig afgelopen zaterdag droog werken onder de luifel. Het is nog niet af, maar Mathilde kan al een beetje wegdromen bij het Toscaanse landschap.

En? Wat vind je ervan? "Ja, geweldig! We zijn nu al superblij!", zegt Mathilde.

Durf je nog met de caravan op vakantie, denk je? "Tuurlijk", lacht ze, "mensen worden er vast heel vrolijk van. Ik wel in ieder geval! Het was een spontane actie. Doe eens gek! Dat kan ik iedereen aanbevelen. En kijk, het pakt goed uit."

De caravan wordt in de stalling verder afgemaakt en als ie klaar is delen we natuurlijk het eindresultaat.

Mathilde en haar gezin laten straks een spoor van positiviteit na op hun rondreizen door Europa. Ze worden overal 'gespot'. En de kinderen maar terugzwaaien vanaf de achterbank naar al die lachende mensen die wijzen en duimen opsteken onderweg.