Programma Kids Streetart Festival bekend

Park Triangel is de ideale wijk om lekker buiten te sporten en bewegen. Speciaal voor jullie hebben we een middag georganiseerd waar de energie en het plezier vanaf spat!

Samengevat is het programma:

14.30 – 17.30 uur           Streetartists Graffitinetwerk, reuzesteltlopers en sneltekenaars, caravanart door streetartist Roeland van Schie, DJ The Flying Dutchman en een ballonnenclown 

15.00 - 16.15 uur            Stoepkrijtwedstrijd

14.45 - 15.15 uur            Studio Da Danza | Streetdance | Workshop

15.30 - 15.45 uur            Jongleur Bas | Snelle vingers | Nederlands Kampioen

16.15 - 16.30 uur            Sietse van Berkel |Wereldkampioen BMX

17.00 uur                        Prijsuitreiking Stoepkrijtwedstrijd

En er is een foodplein met poffertjes, ijs en drankjes en gezonde snacks.

Een toelichting:

Huidig NL-kampioen en voormalig wereldkampioen BMX Sietse van Berkel zijn duizelingwekkende kunsten in een spectaculaireshow. De halsbrekende toeren op een BMX zijn niet iets om zelf uit te proberen! Het optreden van Studio Da Danza straalt zoveelplezier in bewegen en dans uit, dat je binnen no time zelf staat mee te swingen.

  

En anders zorgt DJ The Flying Dutchman daar wel voor. Heb je net iets te lang op je knieën gezeten bij het stoepkrijten, kom dan met je voeten van de vloer. Spring en dans mee op de top-40 tunes van DJ The Flying Dutchman. Hij maakt er een feestje van en je kunt ook verzoeknummers aanvragen.  

  

Professionele stoepkrijters geven een workshop en de imposante steltlopers blijken ook nog te kunnen sneltekenen! Of neem een kijkje bij de caravan van Mathilde uit Park Triangel die streetart kunstenaar Roeland van Schie stevig onder handen gaat nemen.

Het belooft een middag vol verrassingen te worden die we graag met elkaar beleven.

En er is natuurlijk de tofste stoepkrijtwedstrijd van de regio!

Misschien heb je je al ingeschreven, dan reserveren we een plekje voor je, maar je kunt ook gewoon op de middag zelf nog bedenken dat je mee wilt doen aan de stoepkrijtwedstrijd. 

Meer weten? Kijk dan op deze pagina! 

En vanzelfsprekend is er ook allerlei lekkers om van te genieten!
 

Jij komt toch ook? Het is tussen 14.30 tot 17.30 uur!