Start verkoop zes woonkavels in Park Triangel in Waddinxveen

Op 21 mei tussen 11.00 – 14.00 uur start bij De Pater Makelaardij de verkoop van zes kavels aan de Tweede Bloksweg aan de rand van Park Triangel in Waddinxveen. Met zo’n 473 m² tot 779 m² zijn het ruime kavels. De prijzen voor de kavels variëren van ongeveer € 325.000 tot ca. € 499.500 v.o.n.

De Tweede Bloksweg is van oudsher een groene, karakteristieke laan met tuinderswoningen. Hier woon je in een groen landschap met watergangen van de Hollandse droogmakerij en groene routes richting het park, de recreatieve ecologische Vredenburghzone en het Groene Hart.

Op 21 mei is ook Erwin Meerkerk van ThuisinBouwen aanwezig die alle praktische vragen over het bouwen van je eigen huis kan beantwoorden. Op Parktriangel.nl/kavels vind je de stappenplannen voor het kopen van een kavel en het bouwen van je eigen huis. In totaal komen er de 17 vrije kavels langs de Tweede Bloksweg.

[lees verder onder de impressie]

De start verkoop bijeenkomst is op 21 mei van 11.00 tot 14.00 uur bij het nieuwbouw informatiecentrum van De Pater Makelaardij aan de Parklaan 136 in Waddinxveen.

Bij zelf bouwen hoef je niet alles zelf te doen!
Bij je eigen huis bouwen, hoef je niet alles zelf te doen. ThuisinBouwen ontzorgt jou als koper van een kavel bij het bouwen van je eigen droomwoning. Bij de start verkoop op 21 mei aanstaande is Erwin Meerkerk van ThuisinBouwen aanwezig en kun je hem het hemd van het lijf vragen.

Sturen op kosten
Erwin: “Het voordeel van ThuisinBouwen is dat we alles onder een dak hebben: van ontwerp tot de offerte, van de vergunningen tot het bouwen. De architect kan het ontwerp direct toetsen aan praktische uitvoerbaarheid en een realistisch kostenplaatje. Dat scheelt veel tijd. Zo weet je bij elke keuze direct wat de consequenties zijn en kun je sturen op kosten om het huis van je dromen ook binnen budget te realiseren.”
ThuisinBouwen heeft een eigen Inspiratiecentrum in Meerkerk. Hier vinden de ontwerpgesprekken plaats en kun je de materialen bekijken en uitkiezen, van gevelsteen tot de tegels en het sanitair.

ThuisinBouwen is een service die De Pater Makelaardij vrijblijvend aanbiedt als antwoord op ervaringen en vragen van kopers van een kavel. Peter de Pater: “We denken dat de begeleiding van ThuisinBouwen onnodige kosten kan voorkomen en tijd kan besparen.”
www.thuisinbouwen.nl