Nieuwe speelplekken in Park Triangel


In Park Triangel is van alles te doen en te beleven in het groen. Hier trek je er lekker op uit en spelen kinderen vaker buiten. Logisch dat er veel jonge gezinnen neerstrijken. Dichtbij huis zijn er veilige speelplekken voor de kleintjes. En zijn de kinderen al wat groter, dan kunnen ze via de groene zones een heel rondje maken langs alle speelplekken in de wijk.
 
Bewoners in Park Triangel denken zelf mee over de inrichting van speelplekken bij hen in de buurt. Zo is rondom de oplevering van het piraten-speeleiland deze zomer een enquête gehouden over zes andere speelplekken.
 
Super leuk is dat er nu ook speelelementen komen voor kinderen in een rolstoel of kinderen die minder goed ter been zijn. Zo is er straks voor álle kinderen volop speelplezier, want elk kind wil meedoen en houdt van spelen.
 
Nieuwsgierig naar wat er precies is gekozen? Surf naar www.parktriangel.nl/speelplekken