Ouder - Kind Bootcamp en watertappunt Oasen in park

Park Triangel heeft sinds kort een watertappunt van Oasen bij het begin van het park. Kun je onderweg of tijdens het sporten je waterfles vullen. In dat geval kan er ook wel een extra tandje bij! Naast de kraan staat daarom een bord met zes oefeningen voor een ouder-kind bootcamp. 

Marcel Verblaauw (34) van Waddinxfit heeft de oefeningen bedacht. Samen met wethouders Kirsten Schippers en Martijn Kortleven én nichtje Saar heeft hij daarom afgelopen zaterdag het watertappunt officieel in gebruik genomen. 

Na de warming-up kregen wethouders Kirsten Schippers en Martijn Kortleven een speciaal door Saar gevulde drinkbeker. Daarop zijn de bordjes voor de ouder-kind bootcamp onthuld en dat was gelijk de aftrap voor de bootcamp van Marcel Verblaauw van Waddinxfit.

Park Triangel is een sportieve wijk dus is er volop mee gedaan. De emmertjes race was hilarisch en werkte vooral op de lachspieren.
De bootcamp is afgesloten met een fanatiek spelletje touwtrekken tussen de moeders en de kinderen. En je raadt het al: de moeders trokken natuurlijk aan het kortste eind.
 
Fotografie: Peter Brugmans