Beter Bereikbaar Gouwe – denk mee over fietsroutes nabij Triangel

Het gebied op en rond de Gouwe vraagt om een betere bereikbaarheid en leefbaarheid. Ook wil men werken aan het versterken van de economie. De provincie en gemeenten doen dit met het programma Beter Bereikbaar Gouwe. Ze stellen momenteel één pakket met maatregelen voor. Eén van die maatregelen is het verbeteren van twee fietsroutes nabij Triangel. Denk bijvoorbeeld aan fietspaden verbreden waar dat kan, hobbelige tegelfietspaden vervangen door asfalt of zorgen voor voorrang voor fietsers waar dat kan.

 

Denk mee over de fietsroutes nabij Triangel

Betere fietsroutes zorgen ervoor dat mensen eerder de fiets pakken in plaats van de auto. Dit is goed voor de gezondheid en het milieu en draagt bij aan de bereikbaarheid van de regio.

 

Er is nog geen besluit genomen, de overheden willen graag eerst weten wat je van de routes vindt. Daarvoor worden online bijeenkomsten in juni georganiseerd. Je kunt je hier aanmelden voor die bijeenkomsten.

 

Meer informatie:

Op de pagina Pakketvoorstel vind je meer informatie over de fietsroutes en de andere maatregelen die nu zijn voorgesteld.