Ontdekkingstocht door Waddinxveen gaat als Lopend Vuurtje

Op zondag 23 en maandag 24 mei, Eerste en Tweede Pinksterdag, wordt in Waddinxveen tussen acht uur 's ochtends en acht uur 's avonds Lopend Vuurtje gehouden. Tijdens deze wandeling van ongeveer 7 kilometer leren de wandelaars elkaar (nog) beter kennen door de leuke vragen en interessante stellingen die zij voor onderweg meekrijgen. Deelname is gratis. Vóór 23 mei aanmelden is nodig via meerinwaddinxveen.nl/lopend-vuurtje.

 

Lopend Vuurtje is een idee van de twee studenten Fysiotherapie Anouk van Dijk uit Waddinxveen en Marcel Gazenbeek uit Utrecht. De eerste editie vond begin mei plaats in Utrecht en viel bij zowel de deelnemers als organisatie goed in de smaak. ‘Hoe goed ken je elkaar als je net verkering hebt, al jaren samenwoont, je vanaf de lagere of middelbare school vriend(inn)en bent of al geruime tijd als goede collega's op dezelfde afdeling werkt? De omgeving waarin je wandelt mag dan misschien wel bekend zijn, maar of dat ook voor de antwoorden geldt?', licht de Waddinxveense toe. 'De wandelaars kunnen kiezen uit twee verschillende routes; één in Waddinxveen Noord en één in Waddinxveen Zuid. Startpunten van beide routes zijn de treinstations Noord, Waddinxveen en Triangel.'

 

Na aanmelding via de website meerinwaddinxveen.nl/lopend-vuurtje ontvangen de deelnemers één of twee wandelroutes met vragen en gesprekonderwerpen die zij al lopend met hun partner, vriend of vriendin, collega, medestudent, familielid of andere bekende kunnen bespreken. Er is dus geen officieel punt waar deelnemers worden opgewacht voordat zij hun Lopend Vuurtje starten of nadat zij zijn gefinisht. Zij bepalen zelf wanneer en met wie zij als 'Lopend Vuurtje' door Waddinxveen gaan wandelen. Ga voor meer informatie en gratis deelname aan Lopend Vuurtje naar meerinwaddinxveen.nl/lopend-vuurtje.