Start verkoop kavels langs Tweede Bloksweg

 

De Tweede Bloksweg vormt de rand van Park Triangel. Het is het gezicht van de wijk voor een ieder die langs deze route Waddinxveen inrijdt. De groene beleving en de verbondenheid met landschappelijke elementen, zoals de watergangen van de Hollandse droogmakerij en de historische linten van tuinderswoningen geeft de weg karakter en zorgt voor verbinding met het centrale park, de recreatieve ecologische Vredenburghzone, de watergangen en de groene lanen erachter.

Op 5 mei start de verkoop van de eerste zes kavels. De bruggetjes naar deze kavels, de tuin, maar ook het gebruik van warme materialen, zoals bakstenen, echte dakpannen en een kap met een schuin dak en een schoorsteen vullen het informele, dorpse karakter van de Tweede Bloksweg straks verder in. In totaal komen er langs de Tweede Bloksweg de komende jaren 17 vrije kavels voor particulieren beschikbaar.

Alle informatie vind je op deze pagina.