Koningsdag 2021Het was weer een ouderwets gezellige Koningsdag.
 
Kleedjes met leuke spulletjes in de voortuin, vlaggen aan de gevels én op blije gezichten, overal oranje ballonnen, vlaggetjes en kleding. Springkussens met gillende kinderen en zelfs rood-wit-blauwe taartjes to go.
 
We dachten even dat de Koning zelf was gekomen toen een knaloranje supercar de hoek omzeilde. Maar nee, het was de bolide waarin je een blokje om mocht als je je daarvoor had opgeven. Voor veel kinderen ging een droom in vervulling. Ze gingen er glimmend in en kwamen er stralend uit. Net zo stralend als het weer.


 
 

  
  
  
We kijken dus terug op een supergezellige koningsdag. De bewoners van Park Triangel hebben er met elkaar een vorstelijk dagje van gemaakt. Eigenlijk het enige dat ontbrak was de koning zelf!