Huisartsenpraktijk Triangel geopend in Stationspark


De huisarts is verhuisd! Sinds 19 april zit Huisartsenpraktijk De Triangel in een gloednieuw pand bij het Stationspark naast het Tandheelkundig Centrum Triangel.

“Na twee jaar in het Medisch Paviljoen aan de Parklaan hebben we nu een vaste plek. De dokter blijft!”, lacht huisarts Erik Middelveld, inmiddels een vertrouwd gezicht in de wijk. “We staan graag dichtbij de mensen. We zijn laagdrempelig, makkelijk bereikbaar en reageren snel. De mensen zelf kunnen ook veel online regelen. Je leert steeds meer mensen kennen en dat maakt het werk leuker.”

   “In twee jaar tijd zijn we onstuimig hard gegroeid. In het begin was de praktijk drieënhalve dag open, toen vier en sinds januari dit jaar vijf dagen. Dat is ook mogelijk dankzij de komst van de nieuwe, vrouwelijke huisarts Laila van der Helm”, vertelt huisarts Middelveld. “De nieuwe praktijk is drie keer zo groot en heeft drie behandelkamers, een laboratorium, een wachtruimte, receptie en een back  office. Dat lijkt veel, maar Park Triangel groeit nog steeds en wij dus ook. Gelukkig blijft er ook nog ruimte voor een aantal paramedici.”

 

Psychologenpraktijk De Kruijf

 Elke dinsdag is GZ-psycholoog Ineke Joosse aanwezig voor persoonlijke en praktische hulp bij depressie, angst, burn-out, PTSS, paniekstoornis en rouw- en verliesverwerking. Of misschien loopt het gewoon niet lekker op uw werk, thuis of in contact met anderen. Blijf er niet mee rondlopen.

 

Promessa Verloskundigen

 Elke vrijdagochtend kun je de verloskundigen alles vragen over anticonceptie, zwanger zijn en moeder worden, over bevallen en de manier waarop of over borstvoeding. Ze luisteren en staan je bij met raad en daad.


Fysiotherapie Groene Hart

 Elke dinsdag- en donderdagochtend is fysiotherapeut Jeroen Jaake in de huisartsenpraktijk om met oefeningen klachten bij bewegen te verhelpen.

 

Apotheek Van den Dries

 Ideaal voor werkende mensen is de medicijnenkluis van Apotheek Van den Dries. Bij dit uitgiftepunt aan de buitenzijde van de praktijk kun je 24/7 medicijnen ophalen op basis van een herhaalrecept.

  Het interieur in natuurtinten, groene accenten en met natuurlandschappen aan de muur werkt

rustgevend en ontspannend.

Voor meer informatie of inschrijven:

 

www.huisartsdetriangel.nl

Huisartsenpraktijk De Triangel

Parklaan 118

2742 MG Waddinveen

 

 

Fotografie: Martijn Bravenboer