Taart of toch kippenboutjes?


Hoofduitvoerder Ronald levert 500e Rehorst-woning op.

Een praatje, even een bakkie en, ja hoor, doe nog maar een stuk taart erbij. “We krijgen geregeld taart als dank. Dat waarderen wij enorm. Gelukkig kan ik die delen met een heel team, want ik heb natuurlijk niet in mijn eentje bijna 500 woningen opgeleverd”, lacht hoofduitvoerder Ronald Okhuijzen. Hij loopt inmiddels al zes jaar mee in Park Triangel. Hij woont er praktisch. Vandaag is de oplevering van de 500ste woning. Dat vieren we natuurlijk met – hoe kan het ook anders - TAART?!

Er zijn de afgelopen jaren bijna 1200 woningen gebouwd in Park Triangel en daarvan heeft Rehorst Bouw maar liefst 500 sleutels overhandigd! Kopers Roderick en Elise Noordhoek kregen vandaag uit handen van Pascal Remmerswaal, hoofd productie van Adriaan van Erk Bouwbedrijven waar Rehorst Bouw onder valt, de sleutels en een huis dat om te snoepen is.

Op hun beurt zetten Roderick en Elise Ronald in het zonnetje: “deze taart illustreert onze waardering voor Ronald en het vertrouwen dat hij ons gaf dat de bouw ook in Coronatijd onverminderd door zou gaan”.

Naast taart ook kippenboutjes

“Het is altijd een feestelijk moment. Ik heb al heel wat bewoners leren kennen en ze weten me altijd te vinden met de meest uiteenlopende vragen. Super leuk was ook die keer dat we tijdens een kijkdag op de bouw door alle bewoners van dat rijtje woningen zijn verrast met allemaal eigen gemaakte snacks als kippenboutjes. Zo gezellig en lief was dat”. Fotograaf Martijn veert verrast op: “Hé, leuk dat je dat nog weet! Daar was ik ook bij. Wij vonden het zo tof dat jullie zo’n kijkdag voor ons organiseerden. Het was niet alleen fijn om het huis te kunnen bekijken, maar ook leuk om de buren alvast te leren kennen. Dank nog daarvoor.”


Op naar de 1000e Rehorst woning!

Wij zijn natuurlijk blij met alle aannemers actief in Park Triangel, maar Rehorst Bouw neemt toch wel een bijzonder plekje in. John Hoogendoorn, projectleider bij Rehorst Bouw: “We zijn sinds de start van ons eerste project in Park Triangel constant aan het bouwen en zijn er ook stiekem best wel een beetje trots op dat het zo lekker gaat en dat we zulke mooie producten mogen realiseren. Wat ons betreft dus op naar de 1.000!”

Zie hieronder alle foto's die Fotograaf Martijn Bravenboer vandaag maakte van deze bijzondere oplevering.