Nieuwe huisarts gestart en ruimere openingstijden

Huisartsenpraktijk De Triangel, nu nog gevestigd in het Medisch Paviljoen aan de Parklaan, start het nieuwe jaar goed. Vanaf 1 januari zijn ze voortaan vijf hele dagen in de week open én begint Laila van der Helm, de nieuwe (vrouwelijke) huisarts, in de praktijk. Zij start op dinsdag, maar dat kan in de toekomst mogelijk worden uitgebreid.

 

Op de website van de praktijk, vertelt Laila: “Per januari 2021 kom ik als huisarts huisartsenpraktijk ‘de Triangel’ ondersteunen. Zelf ben ik begonnen in de verpleging voordat ik arts en uiteindelijk huisarts werd. Ook tijdens mijn geneeskunde studie in Rotterdam heb ik nog met veel plezier en voldoening met beide ‘handen aan het bed’ gestaan. Tegen het einde van de studie was voor mij duidelijk dat het huisartsenvak mij het beste zou passen. Een prachtig en breed vak waar je bij uitstek naar de persoon achter de klacht of ziekte kunt kijken. Op die manier kun je een zo passend mogelijk advies of behandeling voorstellen. In het laatste jaar van de huisartsenopleiding van de Universiteit Leiden ben ik in de regio van Gouda terecht gekomen. Dit is mij zo goed bevallen dat ik hier ben blijven plakken en nu in deze regio werkzaam ben als (waarnemend) huisarts. Zowel in de dagpraktijk als in avond-, nacht en weekenduren op de huisartsenpost.”

 

De moderne praktijk verhuist in het voorjaar naar het Stationspark. Meer informatie over de verhuizing van de huisarts en de andere zorgaanbieders volgt later. Meer informatie over de praktijk www.huisartsdetriangel.nl