Volop nieuw woonaanbod

 

Park Triangel is dé woonwijk voor gezinnen in Waddinxveen.

Compleet met scholen, kinderopvang en medische voorzieningen als een huisarts en de tandarts. Kleinschalig met karakteristieke buurtjes.

Hieronder vind je het meest actuele woonaanbod.


Parkzicht

Parkzicht fase 2, misschien wel het mooiste stukje van Park Triangel, bestaat uit 58 woningen, verdeeld in rij-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De laatste twee types liggen aan het water en hebben vanuit de achtertuin zicht op het park. De verkoop is 22 december gestart. Inschrijven kan tot dinsdag 12 januari 15.00 uur via www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkzicht.

 

Parkweide

De eerste woningen in Parkweide zijn al opgeleverd. Dwars door Parkweide loopt een brede, groene loper met gras, bloeiende vaste planten en bomen in verschillende soorten en hoogtes. Er door heen meandert een pad waar je fijn kunt wandelen.

Een heerlijke plek voor kinderen om veilig te spelen en waar je een praatje maakt met de buren! De verkoop van de 14 woningen Parkweide fase 4a is 17 december gestart, inschrijven kan tot 5 januari 15.00 uur. Kijk voor het aanbod in Parkweide op www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parkweide.

 

Parkrijk

Vogelrijk

In Vogelrijk vind je veel verschillende woningtypes. Duurzame woningen (EPCnorm van < 0,4) in Engelse landhuisarchitectuur liggen aan de entree, langs de Zuidelijke Dwarstocht, dichtbij de groene Vredenburghzone, maar ook bij uitvalswegen naar omliggende steden. De woningen staan in een autovrij hof, aan een gezellige Delftse stoep en grenzen aan de groene loper of de Serpentine straatjes. Meer weten? www.woneninvogelrijk.nl

 
Hof van Parkrijk

De verkoop van de woningen en appartementen van Hof van Parkrijk verloopt zeer voorspoedig. De energieneutrale woningen en appartementen in Engelse landhuisarchitectuur zijn in trek bij kopers vanuit de gehele regio. De bouw van het project zal volgens prognose in het tweede kwartaal van 2021 starten. Meer informatie hierover volgt in januari. Er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar in Hof van Parkrijk. Meer weten? www.hofvanparkrijk.nl