Huisarts verhuist naar stationslocatie in Park Triangel


Gisteren, maandag 16 november, zijn huisarts Erik Middelveld en de projectorganisatie Park Triangel tot overeenstemming gekomen over de vestiging van de huisartsenpraktijk in de nieuwbouw bij het station. De huisarts, nu gevestigd in het Medisch Paviljoen aan de Parklaan, zal komend voorjaar verhuizen naar de nieuwbouw in Stationspark. Hier is ook het Tandheelkundig Centrum Triangel  gevestigd. 

 

“Ik ben heel blij dat het is gelukt. Het is een prachtige, goed bereikbare locatie waar we kunnen meegroeien met de wijk. Per 1 januari start onze nieuwe (vrouwelijke) huisarts en dan breiden we ook onze openingstijden uit tot vijf hele dagen in de week,” vertelt huisarts Erik Middelveld trots. Gaan alle paramedici, nu actief in het medisch paviljoen, mee? “Dat is de volgende stap. Nu het contract rond is, kunnen we het plan verder uitwerken. De medicijnenkluis van de apotheek gaat zeker mee en met de paramedici ga ik snel in gesprek.”

Ook Alexander de Vries, directeur van de projectorganisatie Park Triangel is gelukkig met deze ontwikkeling. “Een snelgroeiende wijk als Triangel verdient naast goed onderwijs ook goede gezondheidszorg. Met de komst van de huisartsenpraktijk ontstaat er met het tandheelkundig centrum een mooie ‘zorgboulevard’ centraal in de wijk.”