Start verkoop Plan Vogelrijk

In Parkrijk komt een nieuw plan met in totaal 93 eengezinswoningen in de verkoop. Plan Vogelrijk biedt een breed scala aan woningtypes die zich allemaal kenmerken door de Engelse landhuisarchitectuur, duurzaamheid (EPC norm van 0,4) en een perfecte ligging nabij het groen en de uitvalswegen naar omliggende steden.

Maar leuker nog zijn kenmerken als openslaande deuren, een verrassende keukenopstelling waardoor je een echte woonkeuken kunt creëren en de ruimte op zolder die je zelf in kunt delen. De verkoop wordt verdeeld in 2 fasen. In fase 1 worden 51 woningen aangeboden. De verscheidenheid aan woningtypes maakt fase 1 voor iedereen aantrekkelijk.

Meer weten over dit project? Kijk voor actuele verkoopinformatie vanaf 12 november aanstaande op www.woneninvogelrijk.nl