Uitkijktoren uitzwaaien!

Op 10 november verhuist onze uitkijktoren naar het nieuwe stadsdeel Stadsoevers in Roosendaal. Het krijgt daar een plek in het gloednieuwe Urban Sports & Speelpark in Vlietpark dat volgend jaar zomer opent.

 

Jarenlang is deze iconische toren beklommen om uit te kijken naar een nieuwe woning en te genieten van de vergezichten van een mooie toekomst in Park Triangel. De uitkijktoren was, zeker in de beginjaren, een echte landmark en ontmoetingspunt in de buurt. Nu de woningen er omheen zijn afgerond, krijgt de uitkijktoren een tweede leven. De toren is duurzaam en demontabel gebouwd met oog op hergebruik.

 

Dus grijp je kans, beklim de uitkijktoren nog een keer en maak een foto of selfie van dit gedenkwaardige moment in de geschiedenis van Park Triangel.

 

De leukste selfie die op facebook geplaatst wordt, belonen we natuurlijk!