Sint en Pieten gaan met kinderen in Waddinxveen videobellen!

Helaas geen aankomst met de boot bij de hefbrug en rondtoer door Waddinxveen of alternatieven zoals het openluchttheater of de Drive-Thru. Daarvoor in de plaats gaan Sint en Pieten op 14 november tussen 11 en 16 uur videobellen! Elk gezin in Waddinxveen dat dan door Sint of Piet wordt gebeld, maakt bovendien kans op een flitsbezoek ergens tussen 16.30 en 17.30 uur door de goedheiligman en zijn Pieterbazen. Surprise!

Door corona moeten we allemaal heel voorzichtig zijn. Daarom blijven Sint en Pieten dit jaar veilig in hun kasteel zodat zij met de kinderen tot 10 jaar in Waddinxveen kunnen videobellen. De stekkerpieten zijn druk met kabels trekken, de belpieten met WhatsPiet of zoiets en de poetspieten met de kamers in het kasteel. Dat wordt leuk!
Je hoeft je huis dus niet uit om Sint of een Piet te zien én te spreken.

Om een plekje in de agenda van Sint en de Pieten te reserveren, plan je vóór 11 november een videogesprek in via www.winkeleninwaddinxveen.nl. Na je reservering ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Niet gezien? Check dan even je spamfilter.

Sint en zijn Pieten bellen alleen met kinderen die in Waddinxveen wonen. Om met zoveel mogelijk kinderen uit verschillende gezinnen te kunnen praten, duren de gesprekjes ongeveer 5 minuten, maximaal 1 videogesprek per gezin/huisadres. Of Sint of een van zijn Pieten je belt, is nog even een verrassing. Maar gebeld wordt je zeker.

Ook is er een teken-kleur-versier-wedstrijd. Daarvoor worden huis-aan-huis in Waddinxveen teken-kleur-versier-platen verspreidt. Wie een nieuwe of extra platen nodig heeft, die kan vanaf 28 oktober de pdf downloaden via www.winkeleninwaddinxveen.nl. De mooiste makers winnen een OPW-cadeaubon.

De actie ‘Bel-me-Sint-of-Piet’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Waddinxveen en Ondernemers Platform Waddinxveen.