Opening tandartspraktijk en versterking team

 

Op 16 november verwelkomt Tandheelkundig Centrum Triangel (TCT) haar eerste patiënten in deze splinternieuwe praktijk bij het station. “We zijn er voor jong en oud, gebruiken de modernste technieken en zetten stevig in op preventieve zorg,” vertelt tandarts Jeroen van Toor. 

 Een van de behandelkamers (met op de achtergrond de bouw van Tudortuinen)

VERSTERKING TEAM
Nog meer goed nieuws is de komst van tandarts Alex Vos en zijn dochter, mondhygiëniste Melanie Vos. “De contacten met de collega-tandartsen van TCW zijn altijd goed geweest, waardoor de beslissing om aan te sluiten bij deze nieuwe praktijk voor ons aanvoelt als een natuurlijke stap,” legt Alex Vos uit. “Ik ben nog lang niet van plan te stoppen, maar gezien mijn leeftijd vind ik het wel belangrijk om op termijn te zorgen voor een goede overgang. Met deze oplossing zijn mijn patiënten altijd verzekerd van deskundige, professionele mondzorg, ook wanneer ik in de toekomst zou besluiten dat het mooi is geweest."
  
Je kunt je online inschrijven via www.tct-waddinxveen.nl.