Tandheelkundig Centrum komt naar Park Triangel

 

Van poetslessen en suikerklontjeskwartet tot een kroon binnen een dag

Park Triangel krijgt een Tandheelkundig Centrum bij het station! Modern en uitgerust met de nieuwste technieken. Gericht op preventieve zorg, want als je gaatjes voorkomt, hoef je ze ook niet te vullen! En met alle specialismen onder één dak. Voor jong en oud. Een tandarts die poetslessen geeft op school, zorg biedt aan ouderen op locatie en een kroon plaatst in een dag.

De verbouwing is net gestart en naar verwachting gaat de praktijk in november 2020 open.

Lees onder de foto het hele interview met tandartsen Joost van der Wielen en Jeroen van Toor.

“We hebben nu al een mooie praktijk aan de Juliana van Stolberglaan in Waddinxveen, Tandheelkundig Centrum Wij”, vertelt tandarts Joost van der Wielen. “In een paar jaar tijd zijn we gegroeid van twee- naar achtduizend patiënten. De vraag blijft stijgen en uitbreiding naar Park Triangel vangt dit op. De keus voor Park Triangel was snel gemaakt. Het is één van de mooiste wijken van Waddinxveen. En ook een jonge wijk met een groeiend aantal bewoners en een grote behoefte aan deskundige en all round mondzorg. We maken hier daarom een professionele praktijk voor complete mondzorg, maar wel met een huiskamergevoel.


Brede zorgvisie

“We hebben alle specialisten in huis. Zelfs een parodontoloog en implantoloog. Patiënten hoeven niet vier keer terug te komen voor het plaatsen van een brug of kroon. Dat doen we in één dag dankzij een 3D-scanner en -freesmachine. We werken met de laatste technologie en om hierin blijvend te kunnen investeren is groei noodzakelijk. We zijn ook aangesloten bij drie tandheelkundige centra in Alphen aan den Rijn. We wisselen kennis en ervaring uit, kijken met elkaar mee en kopen samen in. Zo blijven we voorop lopen in ons vakgebied. Tegelijkertijd vinden we preventieve zorg belangrijk. We geven op basisscholen voorlichting over het belang van mondgezondheid. De kleintjes krijgen poetsles. We spelen suikerklontjeskwartet voor de bewustwording van suiker in eten. Of doen een fluoridetest om de invloed van fluoride te laten zien.”


Wie is de nieuwe tandarts?

Jeroen van Toor is ruim twee jaar verbonden aan Tandheelkundig Centrum Wij en wordt het gezicht van Tandheelkundig Centrum Triangel. Jeroen: “We beginnen met drie behandelkamers, maar kunnen doorgroeien tot maximaal zes. Qua zorgvisie is er geen verschil tussen de twee praktijken. Naast de dagelijkse leiding, ga ik mij verder specialiseren in kindertandheelkunde. Ik wist al jong dat ik in de zorg wilde. Het is fijn iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik hou van het contact met patiënten. In overleg kom je tot de beste oplossing.” Jeroen heeft naast de nieuwe praktijk, ook net een nieuw huis in IJsselstein en is pas getrouwd met – hoe kan het ook anders – een mondhygiëniste. Waddinxveen kent hij van de bezoekjes aan zijn opa en oma. En zijn ouders? Die hebben al dertig jaar een spelletjesverhuurbedrijf met wel honderd luchtkussens. We verheugen ons nu al op de opening!

Online inschrijven

Schrijf je nu alvast online in via www.tct-waddinxveen.nl