Beter Bereikbaar Gouwe – extra verbinding met Triangel?

Het gebied op en rond de Gouwe vraagt om een betere bereikbaarheid en leefbaarheid. Ook wil men werken aan het versterken van de economie. De provincie en gemeenten doen dit met het programma Beter Bereikbaar Gouwe. Zo onderzoeken ze momenteel 40 mogelijke maatregelen voor wegen, vaarroutes en fietspaden. Eén daarvan is een korte verbinding van en naar de A12/A20 voor bedrijven in Coenecoop en bewoners van Triangel.

Denk mee over een idee nabij Triangel

Door een verbinding te maken tussen de Moordrechtboog en de Zuidelijke Rondweg ontstaat een korte verbinding van en naar de A12/A20 voor bedrijven in Coenecoop en bewoners van Triangel. Zie W25 op het kaartje.

Er is nog geen besluit over de verschillende maatregelen genomen, de provincie en gemeente willen graag eerst weten wat je van dit idee vindt:

-          Denk mee-knop: hier kun je je mening geven, dit idee is W25.

-          Mailen mag ook: beterbereikbaargouwe@pzh.nl

Meer informatie:

Op de website van Beter Bereikbaar Gouwe vind je meer informatie over het idee bij Triangel op de pagina Documenten (> Documenten januari – maart > BBG-Analyse van 77 ideeën (zie idee nummer 10, op het kaartje hierboven is dat W25).

Meer informatie over bijvoorbeeld de aanleg van de Vredenburghlaan en de (Verlengde) Bentwoudlaan en Hazerswoude-Dorp vind je hier.