Zomerevenement uitgesteld & mooie initiatieven in de wijk

Met een flinke groep enthousiaste bewoners in Park Triangel willen we op 4 juli een buurtevenement met onder andere foodtrucks en een kinderrun organiseren. Maar tja, hoe ziet de wereld eruit op 4 juli? Dat weet niemand. Door de onzekerheid over de duur van de lockdown en de Corona-maatregelen, heeft de projectorganisatie besloten het event op te schorten. Safety first. We laten je weten wanneer het event wél zal plaatsvinden, later deze zomer of toch volgend jaar.

MOOIE INITIATIEVEN IN DE WIJK
Gelukkig zien we in Corona-tijd ook mooie initiatieven ontstaan in de wijk. Bewoners die hulp bieden bij het maken van huiswerk of het entertainen van de kinderen. Buren die samen mondkapjes en andere beschermingsmaterialen verzamelen voor zorgverleners in de wijk of bloemen verkopen of uitdelen om lokale telers door de crisis te helpen. Ook lief is de actie om tekeningen, knutselwerkjes of persoonlijke berichtjes te maken om kwetsbare, eenzame mensen op te vrolijken. Verrassend hoeveel saamhorigheid, improvisatievermogen en creativiteit er in Park Triangel is. Zo helpen we elkaar door deze bijzondere tijd heen.

 

Denk aan elkaar en blijf gezond!