Park Triangel vraagt bewoners naar invulling jaarlijks buurtevenement

Jaarlijks organiseert de projectorganisatie Park Triangel een groot evenement om mensen van buiten de wijk te interesseren voor Park Triangel. We kijken tevreden en vooral met veel plezier terug op het woonfestival en de Bouw & Bagger Run. Nu de wijk steeds meer vorm krijgt, heeft de projectorganisatie besloten ‘de strategie’ om te buigen.

Vanaf deze zomer willen we graag een evenement organiseren voor de bewoners die er nu al zijn. Het idee daarachter is, dat we het super leuk zouden vinden als er een jaarlijks evenement ontstaat dat ook blijft plaatsvinden als de projectorganisatie zich over een paar jaar terugtrekt uit de wijk.

Daarom is er een enquete opgezet om te polsen wat de bewoners van de wijk leuk vinden. Woon je er niet, maar kom je wel regelmatig in ons park, dan nodigen we je graag uit om de enquete ook in te vullen!

Je vindt de enquête hier!