HOOGSTE PUNT SCHOLEN PARK TRIANGEL BEREIKT

Op donderdag 31 oktober is formeel het hoogste punt van de nieuwbouw voor de Dick Brunaschool, de Koningin Beatrixschool én de kinderopvang van Quadrant aan de Parklaan bereikt.
 
“In april 2020 gaan we opleveren”, vertelt uitvoerder Nico Harlaar van BM van Houwelingen vol vertrouwen. “We werken in een efficiënt georganiseerde bouwstroom. Terwijl aan de ene zijde nog gewerkt wordt aan de ruwbouw kunnen we binnenkort aan de andere zijde al met de afbouw beginnen. 
  
Nu al is 70% van het dak klaar en ligt er al zo’n 50% van de vloeren in. Eind november is het pand min of meer wind en waterdicht, dan zitten de kozijnen erin. Daarna gaan we verder met het vloeien van de vloeren, het plaatsen van de wanden, en dergelijke. Ook worden er natuurlijk voorbereidingen getroffen voor bijvoorbeeld de voorzieningen die nodig zijn voor digitale borden en het kunnen leggen van het marmoleum, dat trouwens in verschillende kleuren wordt gelegd.”
 
Het gebouw wordt inclusief het kleurrijke marmoleum, schilder- en behangklaar opgeleverd in april. In de meivakantie worden door de scholen de laatste zaken aangepakt om het spiksplinternieuwe gebouw geschikt te maken voor de kinderen. De verwachting is dat direct na de meivakantie in gebruik wordt genomen.