18 juli start verkoop Parkweide fase 2 (koopstart)

Op donderdag 18 juli om 17:00 uur start de online verkoop van de woningen in Parkweide fase 2 (koopstart). Ga jij voor hoek- of tussenwoning met koopstartregeling of heb je liever een hoekwoning in de vrije sector? Aan jou de keuze! We vertellen je graag alles over de verkoop.

Meld je aan
Heb jij je op de website van BPD aangemeld als belangstellende voor de Parkweide fase 2 (koopstart), door bijvoorbeeld het aanklikken van een hartje bij een van de woningtypes? Dan krijg je donderdag 18 juli om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Neem op je gemak alles door en verzamel eventuele vragen.

Ben je nog niet aangemeld voor Parkweide fase 2 (koopstart)? Het kan nog, zie de link in dit bericht. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 18 juli de nieuwsbrief.