Bouw & Bagger Run en Woonfestival 2019

Wat een fantastische dag zaterdag: 300 enthousiaste deelnemers van klein tot groot, stralend weer en een uitdagend parcours met verfrissende waterpassages. Dank aan de hoofdsponsoren van de Bouw & Bagger Run: De Pater Makelaardij en Mazda-Mulder, aan de sponsoren van de obstakels: Tudortuinen/Ouwehand en Adriaan van Erk én dank aan SC Antilope voor diverse materialen en tijdklokken.

Voor de kinderen was het eiland met alle waterspeelplekken op het parkeiland een groot feest. Ook fijn voor de ouders, want zo konden zij op hun gemak op het Woonfestival een inspirerende ronde maken langs woonondernemers als Jacqueline Vink Interieur- en lichtontwerp, Jongeneel Gordijnen, JvG Bestrating & Tuinen, WoonDecor, Praktijk Joosten, Rabobank, RegioBank, SNS, Van Eijk & Partners. Hockeyclub Waddinxveen, Bianca Danst, Julikids en WadCultureel zorgden voor extra entourage.

De ontwikkelaars en makelaars waren er om alles over de nog in verkoop zijnde woningen in Parksingel, langs de Tuinbouwweg en natuurlijk het nieuwe woonaanbod in Tudorstijl in Parkweide te vertellen. Voor informatie over de scholen en de ontwikkeling van de hele wijk waren de gemeente en projectorganisatie aanwezig.

Easy Dinner zorgde voor een verkoelend drankje en een heerlijk hapje: van gezonde fruitspiesjes tot malse broodjes hamburger.

De organisatie lag in handen van Tekstueel Communicatie uit Waddinxveen. Ook aan hen veel dank voor deze mooie dag.

Hieronder alvast een voorproefje van de foto’s van huisfotograaf Martijn Bravenboer. Er volgen meer!