Veel belangstelling voor project Tudortuinen in Parkweide

Een drukbezochte start verkoop van Tudortuinen op zaterdag 30 maart. Op de projectlocatie konden de geinteresseerden de verkoopinformatie van de Nul-Op-De-Meter woningen en de energieneutrale appartementen ophalen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben de aanwezige makelaars het project verder toegelicht. Genietend van het schitterende weer hadden de aanwezigen een fraai uitzicht op het toekomstige woongebied in Park Triangel. Tot 8 april kunnen de geinteresseerden zich inschrijven voor het project.

Meer informatie vind je op www.tudortuinen.nl. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd de makelaar bellen of kom op donderdag 4 april tussen 16.00 en 18.00 uur nog even langs in het Park Triangel paviljoen naast de uitkijktoren. Kun je gelijk ook nog even op de projectlocatie kijken.