Medisch Paviljoen geopend

Het was druk en gezellig afgelopen zaterdag tijdens de open dag van het Medisch Paviljoen. Bijna 200 mensen kwamen de nieuwe plek van huisarts dr. Middelveld en zijn assistente bekijken en direct ook kennis maken met Promessa verloskundigen, Alphega apotheek van den Dries apotheek, Gabrielle Frijns diëtiste, logopediepraktijk Kapaan, Praktijk Oefentherapie Mensendieck Waddinxveen en Groene Hart Fysiotherapie.

Wethouder Henry ten Zijthoff verzorgde om 11.00 uur samen met de dokter de opening van het paviljoen door het wegtrekken van een reusachtige pleister. Het was ook een nuttige dag; veel mensen hebben geoefend met de AED en reanimatietraining. Ook was er volop fruit en verse jus. Al met al een geslaagde dag!

Gemist? Meer info over wie en wat er allemaal in het medisch paviljoen te vinden is, vind je op https://www.huisartsdetriangel.nl/medisch-paviljoen/.

Wil je je inschrijven bij de huisartsenpraktijk, dan kan dat via de site of door een inschrijfformulier op te halen bij de assistente.

Zie hieronder het fotoalbum met een kleine sfeerimpressie.