start bouw scholen op 1 april 2019

De nieuwbouw komt tussen het park en het nieuwe station, langs de Parklaan. De voorbereidingen vragen nog de nodige tijd; op 1 april 2019 wordt gestart met de bouw. De aannemer verwacht dat de werkzaamheden ongeveer een jaar gaan duren. Wanneer de scholen precies open gaan is nog niet bekend.

Voor meer informatie over onderwijs in Waddinxveen verwijzen wij u naar:

https://waddinxveen.smartmap.nl/search?search_key=onderwijs

Meer informatie over de scholen: Dick Brunaschool, Koningin Beatrixschool en Quadrant Kindercentra (Opvang voor kinderen van 0-12 jaar, dus naast dagopvang - kinderdagverblijf - ook peutergroepen en buitenschoolse opvang.
 
Inschrijven voor een plek bij Quadrant
Reserveer alvast een plekje op de wachtlijst voor kinderdagverblijf, peutergroep of bso via www.quadrantkindercentra.nl/park-triangel en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Met vragen kun je bellen naar 0182 – 689 896.
 
Ook het clubgebouw van scouting Klimopgroep komt in deze strook, vlakbij het grote park.