Wethouder Atzema verricht vier officiële handelingen

De verkopen in Park Triangel lopen zeer voorspoedig. Wethouder Gezina Atzema had het er maar druk mee de afgelopen weken. Haar allereerste officiële handeling in Park Triangel was het hoogste punt van de 20 woningen De Waterlelie in Parkzoom. Op 12 oktober hees ze samen met Chris Pronk, directeur van Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling de vlag en sprak zij tijdens de eerste Waterlelie-BBQ de gelukkige kopers toe. Het werd een gezellige middag, waarbij direct al door enkele kopers werd gesuggereerd om van de barbecue een jaarlijks evenement te maken. De prognose is dat de eerste kopers van het project De Waterlelie medio april 2019 hun intrek in de prachtige 2-onder-1 kapwoningen aan het water kunnen nemen.

Parksingel en Parkhoven
Ook op 17 en 19 oktober was het feest in de wijk. Wethouder Gezina Atzema verrichtte voor de bouw van 113 woningen in Parkhoven en 63 woningen in Parksingel fase 1 in totaal drie officiële handelingen. Voor de woningen in Parkhoven plaatste ze een schoorsteen op het dak van de koopstartwoningen en sloeg ze een heipaal voor de andere woningen. Voor het project Parksingel fase 1 metselde ze een muurtje met een van de nieuwe eigenaren.

Zie hier het fotoalbum voor een kleine impressie van de verschillende feestjes.