Komende zaterdag makelaar aanwezig in Paviljoen

Aan de Tuinbouwweg komt Het Groene Lint met 10 zeer duurzame en ruime twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen zijn nét weer anders, maar allemaal zijn ze stijlvol, ruim en zeer duurzaam. Een zonne-energiesysteem van zonnepanelen in combinatie met de WKO-installatie (warmte- en koudeopslag) voor de centrale verwarming en perfecte isolatie zorgen voor een duurzaam en energiezuinig huis met een EPC van 0! In de hele woning is vloerverwarming aangebracht, zodat u in alle seizoenen kunt genieten van een uiterst comfortabele temperatuur. Uiteraard worden deze nieuwbouwwoningen gasloos gebouwd.

10 ruime twee-onder-een-kapwoningen in 5 typen

De twee-onder-een-kapwoningen (type A tot en met D) in Het Groene Lint hebben de entree aan de zijkant van de woning. Bij type E bevindt de entree zich aan de voorzijde van de woning. In de royale hal is naast de toiletruimte en de meterkast ook meteen de boiler voor de warmte- en koudeopslag ondergebracht. De woonkamer is licht en met circa 30 m2 heerlijk ruim. De keuken van zo’n 15 m2 aan de voorkant van het huis komt hier nog eens bij. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één woningbreed. Alle slaapkamers zijn bereikbaar vanaf de overloop, evenals de badkamer en het separate toilet. Op de tweede verdieping zijn de technische ruimte en nog eens twee kamers gemaakt. Elke kamer heeft een dakraam of zelfs een dakkapel, waardoor deze kamers perfect geschikt zijn als hobby- of werkkamer.

Een overzicht van de kenmerken van deze woningen:

• Duurzaam en energiezuinig wonen, EPC 0

• Gasloos, zonnepanelen in combinatie met warmte- en koudeopslaginstallatie

• Vloerverwarming in de gehele woning

• Woonoppervlakte 158 tot 178 m2

• Inclusief L-vormige keuken met diverse apparatuur

• Ruime badkamer met sanitair en tegelwerk

• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

• Koopsom vanaf € 469.500,- v.o.n.

Meer informatie vind je op www.hetgroenelint-waddinxveen.nl.