Gasloos bouwen

Ken je Parksingel, fase 3 al? Dit bijzondere plan brengt je qua sfeer terug naar een dorpje van toen. De 39 eengezinswoningen komen rond een groen, autovrij hof en worden gesierd door luiken en roedes in de ramen. Hier ken je elkaar en loop je gemakkelijk bij elkaar binnen. In het hof spelen kinderen en dat terwijl jij lekker op je bankje in de voortuin van het zonnetje geniet.

 

Parksingel, fase 3 doet dan wel denken aan toen, qua comfort en energiezuinigheid is het plan helemaal van nu. De woningen krijgen geen gasaansluiting. Gasloos bouwen betekent dat je woning all-electric wordt. Kost een gasloos huis niet meer en verbruik je niet veel meer stroom, waardoor je energielasten omhoog gaan? Nee!

 

Hoe werkt het?

Ja, de investering in de duurzame apparatuur zie je terug in de v.o.n.-prijzen. Maar gelukkig is de hypotheekrente heel laag, waardoor je hiervan weinig merkt in je maandlasten. Daarbij krijg je er veel voor terug! De warmtepomp, zonnepanelen en een warmteterugwinunit zorgen ervoor dat je een lagere energierekening krijgt. Immers, zoals het er nu naar uitziet wordt gas schaars en duurder. Natuurlijk opgewekte energie wordt daarentegen steeds voordeliger. Alle maatregelen die getroffen worden om energiezuinig en gasloos te bouwen zijn de investering dus waard. Met dit huis ben je klaar voor de toekomst en zeker niet duurder uit. 

 

Nog meer lezen!

Op de site van Parksingel, fase 3 staat een heel interessant artikel waar precies wordt voorgerekend hoeveel geld je bespaart. https://www.nieuwbouw-parktriangel.nl/parksingel/nieuws. Interesse? Goed nieuws! De verkoop start binnen twee maanden. Als je je gegevens op de website achterlaat, wordt je vanzelf geïnformeerd.