Start verkoop project Het Groene Lint

Aan de Tuinbouwweg komt Het Groene Lint met 10 zeer duurzame en ruime twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen zijn nét weer anders, maar allemaal zijn ze stijlvol, ruim en zeer duurzaam. Een zonne-energiesysteem van zonnepanelen in combinatie met de WKO-installatie (warmte- en koudeopslag) voor de centrale verwarming en perfecte isolatie zorgen voor een duurzaam en energiezuinig huis met een EPC van 0! In de hele woning is vloerverwarming aangebracht, zodat u in alle seizoenen kunt genieten van een uiterst comfortabele temperatuur. Uiteraard worden deze nieuwbouwwoningen gasloos gebouwd.

10 ruime twee-onder-een-kapwoningen in 5 typen

De twee-onder-een-kapwoningen (type A tot en met D) in Het Groene Lint hebben de entree aan de zijkant van de woning. Bij type E bevindt de entree zich aan de voorzijde van de woning. In de royale hal is naast de toiletruimte en de meterkast ook meteen de boiler voor de warmte- en koudeopslag ondergebracht. De woonkamer is licht en met circa 30 m2 heerlijk ruim. De keuken van zo’n 15 m2 aan de voorkant van het huis komt hier nog eens bij. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één woningbreed. Alle slaapkamers zijn bereikbaar vanaf de overloop, evenals de badkamer en het separate toilet. Op de tweede verdieping zijn de technische ruimte en nog eens twee kamers gemaakt. Elke kamer heeft een dakraam of zelfs een dakkapel, waardoor deze kamers perfect geschikt zijn als hobby- of werkkamer.

Een overzicht van de kenmerken van deze woningen:

• Duurzaam en energiezuinig wonen, EPC 0

• Gasloos, zonnepanelen in combinatie met warmte- en koudeopslaginstallatie

• Vloerverwarming in de gehele woning

• Woonoppervlakte 158 tot 178 m2

• Inclusief L-vormige keuken met diverse apparatuur

• Ruime badkamer met sanitair en tegelwerk

• 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

• Koopsom vanaf € 469.500,- v.o.n.

 

De start verkoop van het project Het Groene Lint is op donderdag 30 augustus a.s. van 17.00 tot 19.00 uur op de bouwlocatie aan de Tuinbouwweg te Waddinxveen.

Je bent van harte welkom in onze tent waar wij je graag informeren over dit duurzame en mooie project ! Meer informatie vind je op www.hetgroenelint-waddinxveen.nl.

 

 

Het Groene Lint: duurzaam en energiezuinig wonen
Aan de Tuinbouwweg komt Het Groene Lint met 10 zeer duurzame en ruime twee-onder-een-kapwoningen. Alle woningen zijn nét weer anders, maar allemaal zijn ze stijlvol, ruim en zeer duurzaam. Een zonne-energiesysteem van zonnepanelen in combinatie met de WKO-installatie (warmte- en koudeopslag) voor de centrale verwarming en perfecte isolatie zorgen voor een duurzaam en energiezuinig huis met een EPC van 0! In de hele woning is vloerverwarming aangebracht, zodat u in alle seizoenen kunt genieten van een uiterst comfortabele temperatuur. Uiteraard worden deze nieuwbouwwoningen gasloos gebouwd

 

10 ruime twee-onder-een-kapwoningen in 5 typen
De twee-onder-een-kapwoningen (type A tot en met D) in Het Groene Lint hebben de entree aan de zijkant van de woning. Bij type E bevindt de entree zich aan de voorzijde van de woning. In de royale hal is naast de toiletruimte en de meterkast ook meteen de boiler voor de warmte- en koudeopslag ondergebracht. De woonkamer is licht en met circa 30 m2 heerlijk ruim. De keuken van zo’n 15 m2 aan de voorkant van het huis komt hier nog eens bij. Op de eerste
verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één woningbreed. Alle slaapkamers zijn bereikbaar vanaf de overloop, evenals de badkamer en het separate toilet. Op de tweede verdieping zijn de technische ruimte en nog eens twee kamers gemaakt. Elke kamer heeft een dakraam of zelfs een dakkapel, waardoor deze kamers perfect geschikt zijn als hobby- of werkkamer.

 

Een overzicht van de kenmerken van deze woningen:
Duurzaam en energiezuinig wonen, EPC 0
Gasloos, zonnepanelen in combinatie met warmte- en koudeopslaginstallatie
Vloerverwarming in de gehele woning
Woonoppervlakte 158 tot 178 m2
Inclusief L-vormige keuken met diverse apparatuur
Ruime badkamer met sanitair en tegelwerk
2 parkeerplaatsen op eigen terrein
Koopsom vanaf € 469.500,- v.o.n.

 

De start verkoop van het project Het Groene Lint is op donderdag 30 augustus a.s. van 17.00 tot 19.00 uur op de bouwlocatie aan de Tuinbouwweg te Waddinxveen.

Je bent van harte welkom in onze tent waar wij je graag informeren over dit duurzame en mooie project !

Meer informatie vind je op www.hetgroenelint-waddinxveen.nl.