Bouwkavelfestijn op zaterdag 1 september van 10.00 tot 13.00 uur

Waar rol jij volgend jaar je handdoek uit?

Op zaterdag 1 september kun je tussen 10.00 en 13.00 uur de vrije kavels aan de Tuinbouwweg in Park Triangel in Waddinxveen bezichtigen. Van de in totaal 32 kavels is een deel reeds verkocht en zijn er zelfs al enkele huizen gereed. Maar er zijn nog genoeg mooie plekjes om je eigen droomhuis te bouwen. Dus blijf lekker in die vakantieflow en wie weet rol je volgende zomer je handdoek uit op je eigen zonneterras.

In de informatietent aan de Tuinbouwweg in Park Triangel word je hartelijk ontvangen door de medewerkers van De Pater Makelaardij. In een persoonlijk gesprek verkennen zij je woonwensen en informeren je over de specifieke kavelkenmerken. Voor concrete vragen van bouwtechnische aard is aannemer Knaap Maatwoningen BV aanwezig.

De kavels

De kavels variëren van 280 tot 670 vierkante meter en liggen aan de Tuinbouwweg in Park Triangel in Waddinxveen. Het wordt een lommerrijke laan met klinkers, sfeervolle straatverlichting en mooie huizen van baksteen, een kap met een schuin dak, echte dakpannen én een schoorsteen. Vanaf  € 400.000 kun je al een twee-onder-een-kap woning realiseren en vanaf € 600.000 een vrijstaande woning.

Meer informatie over de kavels vind je op onze Kavelpagina. Heb je vragen, aarzel dan niet om te bellen of een afspraak te maken met Peter de Pater van De Pater Makelaardij, 0182 - 613 822 of kom 1 september naar de informatietent op bouwlocatie aan de Tuinbouwweg.